In het lichaam schuilt een verhaal, dat gaat over jou…

In het lichaam schuilt jouw verhaalAl vanaf onze vroege jeugd leren we veel aan en vooral af. Emoties als woede, huilen, maar ook blije expressie zijn vaak ‘ongepast’, ervaren we gaandeweg. Het vastzetten van allerlei emoties leidt tot spierspanningen in je lichaam. Dit gaat meestal onbewust, en kost heel veel energie. Pas na het her- en erkennen van je conditioneringen en overtuigingen, en door te gaan voelen dat deze niet meer van nu zijn en kloppen met wie jij werkelijk bent, kan iets ont-wikkelen.
Massagetherapie gebruikt het lichaam als ingang. Er wordt gebruik gemaakt van aanraking, introspectie, ademhalingstechnieken en focussen.
Om iets helder te krijgen voor jezelf, is het niet voldoende om het te analyseren en te doorzien. Het is ook nodig om het in je lichaam te ervaren, contact te maken met dat wat er is, het te ‘belichamen’. Je lichaam en geest staan met elkaar in verbinding en resoneren dus ook met elkaar.
Massagetherapie leert je weer in contact te komen met en te luisteren naar je lichaam en je gevoel, zodat wat je doet en hoe je leeft, klopt voor jou..
Ben jij klaar om jouw verhaal vrij te laten en ruimte te geven?
Kom dan langs voor een massagetherapie-sessie.

Share this:

Geplaatst in Blog, Blogpost.