Bereikbaarheid

 

AUTO vanaf de A20, 2km, circa 5 min:
Neem vanaf rondweg Rotterdam op de A20 afslag 16 richting Capelle aan den IJssel. Ga verder in noordelijke richting op de Capelseweg. Volg de 2 rechter rijstroken om rechtsaf te slaan naar de Zevenkampseweg. Ga na 350 meter linksaf een bruggetje over naar de Zevenkampse Ring. Je rijdt over het metrospoor en langs supermarkt Dirk. Sla na 600 meter rechtsaf om op de Zevenkampse Ring te blijven.  Na 210 gaat de weg over in de Victor E. van Vrieslandstraat.  Sla na 220 meter linksaf naar de Geerten Gossaertstraat. Sla na 70 meter rechtsaf naar de Paul van Ostaijenstraat en sla na 54 m linksaf om op de Paul van Ostaijenstraat te blijven. De praktijk bevindt zich aan de rechter zijde van de straat.

OPENBAAR VERVOER vanaf Rotterdam Alexander, circa 15 min:
Neem metrolijn B richting Nesselande. Stap uit bij de 4e halte Ambachtsland. Deze gaat gemiddeld iedere 10 minuten.
Vanaf Ambachtsland is het nog 600 meter lopen, ongeveer 7 minuten.
Ga vanaf station Ambachtsland in noordelijke richting op de Arthur van Schenkeldreef naar de Johan Huizingastraat. Sla rechtsaf om op de Arthur van Schenkeldreef te blijven. Sla linksaf naar de Victor E. de Vrieslandstraat. Sla rechtsaf naar de Geerten Gossaertstraat. Sla na 70 meter rechtsaf naar de Paul van Ostaijenstraat en sla na 54 m linksaf om op de Paul van Ostaijenstraat te blijven.
De praktijk bevindt zich aan de rechter zijde van de straat.

LOPEND vanaf Rotterdam Alexander, 2,9km, circa 35 min:
Ga 1,4km  in noordelijke richting naar de Bolkruid. Dan volgt een flauwe bocht naar rechts naar de Spittelerplaats (180 m). Gevolgd door een flauwe bocht naar links naar het Buitenlustpad (250 m). Sla linksaf naar het Schout Bontenbalpad  (91 m). Sla rechtsaf richting het Manuel de Fallapad (48 m). Sla linksaf naar het Manuel de Fallapad (6 m). Ga rechtdoor op de Jean Sibeliusstraat (120 m). Sla rechtsaf naar de Kurt Weillstraat (200 m).  Sla linksaf naar de Arthur Honeggerstraat (11 m). Flauwe bocht naar rechts naar de Zevenkampse Ring (210 m). Weg vervolgen naar de Victor E. van Vrieslandstraat (230 m). Sla linksaf naar de Geerten Gossaertstraat (70 m). Sla rechtsaf naar de Paul van Ostaijenstraat en sla na 54 meter linksaf om op de Paul van Ostaijenstraat te blijven. De praktijk bevindt zich aan de rechter zijde van de straat.