In 2017 jezelf ontmoeten

Een jaarwisseling is voor mij altijd een punt om terug te blikken op het afgelopen jaar en mijn proces van de afgelopen jaren en om vooruit te blikken op het komende jaar…

Vol dankbaarheid kijk ik terug op de afgelopen jaren.
1-1-2011 heb ik mijn praktijk aangemeld bij de Kamer van Koophandel.
Vandaag de dag is het precies 6 jaar geleden. En wauw, wat is er veel gebeurd!
Ik voel zo veel dankbaarheid voor alle processen die ik de afgelopen jaren heb mogen begeleiden. Geraakt door de openheid en overgave van vele klanten. Want naast alle opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd, heb ik ook veel geleerd van de sessies die ik heb gegeven en de wijsheid en levenslessen die klanten mee brachten.

Nog altijd doe ik dit ‘werk’ met veel plezier en passie.
En ik voel , dat dit is wat bij mij past.  Want naast het feit dat ik het met veel plezier en passie doe, komen de klanten ook vanuit alle kanten naar mij toe en loopt mijn agenda voor januari 2017 al lekker vol.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mensen mag (aan)raken en een stukje met hen op mag lopen op hun levenspad.  Keer op keer wordt bewezen wat de kracht van aanraking is en dat aanraking echt een eerste levensbehoefte is. Aanraken (de juiste aanraking) gaat door alle lagen heen, voorbij communicatie …  laat zonder woorden voelen wat er is en heelt daar waar heling nodig is.
Ik heb al een behoorlijke lijst van prakijk-voorbeelden van wat massage(therapie) voor iemand kan betekenen. Enkele voorbeelden staan bij mijn referenties. Mocht je benieuwd zijn wat massage(therapie) voor jou kan betekenen, dan ben je ook in 2017 (weer) welkom om jezelf te ontmoeten.

Share this:

Geplaatst in Blog.