Massagetherapie Referenties

De massagetherapie sessie was heerlijk! Fantastisch en heerlijk ontspannend… en tegelijkertijd toch ook precies die gebieden rakend die me meer bewustzijn en inzichten geven in bepaalde klachten. Een zachte en rustige manier om te voelen wat er al in mij is, maar wat ik zelf (nog) niet kon voelen. Via de handen van Manon begin ik steeds meer te voelen… en kan ik soms heerlijk diep ontspannen en mijzelf weer opladen.
Door: Mw. Smit


Manon is een zeer betrokken en professionele therapeut die vanuit haar achtergrond bijzonder goed met jou kan meedenken en aanvoelt wat jij tijdens de behandeling nodig hebt. Zij houdt tijdens de massage ook goed contact met jou en stelt haar technieken bij, daar waar dat nodig is. Zij vindt het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Ook achteraf staat ze goed stil bij wat de massage met je doet. Ondertussen weet ze goed de tijd in de tijd in de gaten te houden, terwijl jij het gevoel van tijd volkomen verloren bent. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!
Door: Olga Lako


Al een tijd zit ik niet goed in mijn vel. Ik ben letterlijk en figuurlijk vast te komen zitten. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een massage(therapeute) en kwam bij Manon terecht. Het sprak mij aan dat Manon energetische massage en holistische behandelingen aanbiedt. Manon stelt je op je gemak en heeft een fijne rustige uitstraling. Ze vraagt eerst naar wat jou bij haar brengt en luistert vervolgens goed naar wat je te vertellen hebt. De behandeling die ik daarna heb gekregen heb ik ervaren als bevrijdend en helend. Haar aanrakingen en massage waren aandachtig en zacht. En mijn tranen en snot mocht ik gewoon laten lopen :-). Precies hetgeen ik nodig had. Bedankt daarvoor Manon! Ik kom graag vaker naar Praktijk voor Massage en Bewustwording.
Door: Anoniem


Ik melde mij wegens ernstige onderrug en nek klachten. Elke gebied werd in alle rust en met beleid aangepakt door Manon. De pijn was daarna veel minder, zo goed als verdwenen. 2 dagen later kwamen de klachten weer enigszins terug. Dit wijt ik aan het verzuim van oefeningen te doen. Dat had ik natuurlijk zelf kunnen weten. Kort gezegd; prima behandeling. De volgende keer zal ik dan gewoon voor deze praktijk kiezen ook voordat ik klachten heb.
Door: Donn


Wow, ik ben diep geraakt… ik ben er stil van… geroerd, ontroerd, en nu heerlijk aan het nagenieten. Ik kan zo’n holistische massage bij jou aan iedereen aanbevelen. Net zoals iedereen regelmatig naar de kapper gaat voor de verzorging van zijn haar; zo zou iedereen ook regelmatig naar een masseur moeten gaan voor de verzorging van zijn lichaam (zowel fysieke als mentale verzorging).
Door: M


Ik kom regelmatig bij Manon. Het is een vrouw met een warme uitstraling. Door de behandeling kan ik mijn klachten goed onder controle houden, want Manon is een professional in haar werk. Bovendien is het een 100% betrouwbare vrouw die haar werk met passie uitvoert. Ik kan een ieder aanraden om gebruik te maken van haar kennis en kunde.
Door: Dhr. Theuns


Topmassages! Helemaal aangepast op jou met alle ruimte voor je gevoel, gedachten… en bewustwording van je lichaam. Heel laagdrempelig. Manon neemt ruim tijd voor iedere klant. Haar praktijk is vooral vanuit passie opgezet.
Door: Rianne van Vliet – huisarts


Gisteravond voor het eerst bij Manon geweest. Dat is nog eens wat anders dan een massage bij een welnesscentrum. Echt super! Ik heb al een volgende afspraak gemaakt, want dit is helemaal top en af en toe moet je jezelf toch een kadootje gunnen, toch?!
Door: Saskia Lagerwaard


Een fijne zachte ontspannings massage gehad in overleg met Manon. Warme handdoeken, rustige muziek met warme handen werd ik zachtjes heen en weer gewiegd en gemasseerd. Heerlijke ervaring. Heel erg fijn Manon, tot over een paar weken!
Door: Helen Smit


Tijdens de massage is er ruimte gegeven aan wat blokkeerde. Was fijn en intens.
Wil graag meer hiervan ervaren en doorvoelen.
Door: Martijn


Share this:
Geplaatst in Referenties.