Primal Rebirth Therapy Referenties

Al een tijd zit ik niet goed in mijn vel. Ik ben letterlijk en figuurlijk vast komen te zitten. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een massage(therapeute) en kwam bij Manon terecht. Het sprak mij aan dat Manon energetische massage en holistische behandelingen aanbiedt. Manon stelt je op je gemak en heeft een fijne rustige uitstraling. Ze vraagt eerst naar wat jou bij haar brengt en luistert vervolgens goed naar wat je te vertellen hebt. De behandeling die ik daarna heb gekregen heb ik ervaren als bevrijdend en helend. Haar aanrakingen en massage waren aandachtig en zacht. En mijn tranen en snot mocht ik gewoon laten lopen :-). Precies hetgeen ik nodig had. Bedankt daarvoor Manon! Ik kom graag vaker naar Praktijk voor Massage en Bewustwording.
Door: J v/d B


Ik merk dat ik door de sessies milder naar mijn lichaam ben gaan kijken. Ik ben nu bepaalde behoeftes gaan voelen ten aanzien van lichamelijk contact die ik voorheen niet had (of niet bewust van was). En ik weet nu beter hoe ik nu graag aangeraakt word en waar mijn grenzen liggen. Ik kan iedereen een traject bij jou aanbevelen.
Door: Catherina Visser

Share this:

Geplaatst in Referenties.