Primal Rebirth Therapy ®

Voor niemand was de kindertijd optimaal want we zijn nu eenmaal opgevoed door mensen die zelf ook in hun jeugd verwond zijn en dit onbewust doorgeven. In deze “primal-pijn” worden overtuigingen geboren over de persoon die je nu bent. Door terug te gaan in die tijd en die situaties die bepalend waren te onderzoeken, met de wijsheid van het oorspronkelijke kind en de kracht van de persoon van nu, zet je als het ware recht wat voor jou is mis gegaan. Hierdoor kun je jezelf helen en je oorspronkelijke wezen terug-claimen. Terug naar je essentie, terug naar jezelf.
Door het kind in jezelf te voelen, vragen te stellen, te accepteren en lief te gaan hebben kun je de beperkende overtuigingen en overlevingsstrategieën ontdekken. Vanuit deze acceptatie kan het kind loskomen van het verleden en terugkeren naar het oorspronkelijke, samen met de volwassene van nu, in heling. De nadruk ligt op het versterken van de volwassene.
Om dit te bereiken wordt gewerkt met diverse technieken om lijfelijk, emotioneel en geestelijk in contact te komen met jezelf zoals diverse vormen van Ademtherapie, Bio-energetica & Reichiaans lichaamswerk, (warmwater) Rebirthting, NLP, Hypnotherapie, Gestalt, Familie Opstellingen, Traumawerk en Meditatie.

Primal Rebirth Therapy - AUMM Beroepsopleiding

 

Share this:
Geplaatst in Bewustwording.