Praktijk Rotterdam stopt per 1 oktober 2018 (doorstart in Arnhem vanaf 1 dec 2018)

Terug naar mijn roots!
Na jaren wonen en werken in Rotterdam, heb ik vandaag de keuze gemaakt om het aanbod van een nieuwe baan in Arnhem aan te nemen en daarmee terug naar mijn roots te gaan. Dit betekent dat ik ga verhuizen naar het Oosten van het land en dat mijn praktijk in Rotterdam zal sluiten per 1 oktober 2018.
Dus mocht je nog een behandeling willen ontvangen in mijn praktijk in Rotterdam, dan ben je tot eind september 2018 welkom!
Per 1 oktober 2018 is mijn praktijk gesloten.

Waarschijnlijk zal ik in regio Arnhem-Nijmegen niet meteen een doorstart maken met mijn eigen praktijk. Ik heb het namelijk nodig om eerst weer rust en balans te ervaren in mijn nieuwe baan en mijn nieuwe (t)huis. Maar wanneer ik meer rust ervaar in mijn werk en (t)huis, dan zal ik zeker kijken naar de mogelijkheden om mijn praktijk in Arnhem-Nijmegen nieuw leven in te blazen.

Namasté
Manon Jansen – Praktijk voor Massage en Bewustwording

Share this:

Geplaatst in Blog.