Vrouwencirkel

In een vrouwencirkel komt een kleine groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden (maandelijks) bij elkaar om tot een diepgaande uitwisseling te komen. Dit alles in vertrouwen en echte aandacht.

 

Roep van mijn ziel

Al geruime tijd voel ik de roep om samenkomsten voor vrouwen te organiseren; een vrouwencirkel.
Een avond samenzijn met alleen vrouwen. De godin in onszelf ervaren. Ons verbinden met elkaar (SISTERHOOD).

Nu ik gesetteld ben ik mijn nieuwe huis, heb ik op zolder een heerlijk lounge-kamer gecreëerd >> een prachtige tempelplek om samen te komen met een groep vrouwen. Dus de vrouwentempel gaat het er nu écht van komen!

Graag stel ik mijn zolder open voor vrouwen die met elkaar een fijne avond willen creëren.
Ik faciliteer de ruimte, thee en wat lekkers. En met elkaar kijken we hoe we de avond vorm willen geven. Is er behoefte aan rusten, dansen, wandelen, iets creatiefs, aanraking/massage, samen muziek maken, zingen of…..? Er is héél veel mogelijk!
Voor mij is het belangrijk dat ik niet de cirkel leid, maar dat we samen met elkaar de cirkel dragen en vormgeven. Heb je een leuk idee over wat je graag een keer wilt gaan doen samen met andere vrouwen, laat het me weten en dan kijken we samen hoe we dit kunnen realiseren.

Intentie vrouwencirkel

Het is een avond om weer de oorspronkelijke verbinding met elkaar op te zoeken. Want de kracht van een groep bewuste vrouwen bij elkaar is enorm! Onze lichamen resoneren met elkaar. Daardoor ontstaat er ruimte voor landen in je lijf, ontspanning, gevoelens die gevoeld willen worden, bewegingen of klanken die gemaakt willen worden en woorden die gedeeld willen worden.
Zodoende wil ik mijn zolderkamer aanbieden als vrouwentempel. Een warme, geborgen plek waar we samen een avond gaan creëren met meditatie, ademhaling, lichaamswerk, klank, beweging en/of rituelen om te voelen en ervaren.

Een samenkomst gevuld met samen-ZIJN, zakken, rituelen, praten, voelen en delen.
Kortom je weer vrouw voelen, in balans komen en samen helen.
Alles in puurheid, gelijkwaardigheid, kwetsbaarheid en veiligheid.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten.
Je bent zo welkom, vrouw!

Praktische informatie:

Voor de meest actuele informatie en data kijk op mijn website of op mijn Facebookpagina.

Share this:
Geplaatst in Blog en getagd met .