Vrouwencirkel

In een vrouwencirkel komt een kleine groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden (maandelijks) bij elkaar om tot een diepgaande uitwisseling te komen. Dit alles in vertrouwen en echte aandacht.

Roep van mijn ziel

Al geruime tijd voel ik de roep om samenkomsten voor vrouwen te organiseren; een vrouwen-cirkel.
Een avond samenzijn met alleen vrouwen. De godin in onszelf ervaren. Ons verbinden met elkaar (SISTERHOOD).

Nu ik gesetteld ben in mijn nieuwe huis, heb ik op zolder een heerlijk lounge-kamer gecreëerd >> een prachtige tempelplek om samen te komen met een groep vrouwen. Dus de vrouwentempel gaat het er nu écht van komen!

Graag stel ik mijn zolder open voor vrouwen die met elkaar een fijne avond willen creëren.
Ik faciliteer de ruimte, thee en wat lekkers. In basis heb ik enkele rituelen en/of oefeningen voor de avond paraat, maar ik sta open om met elkaar kijken hoe we de avond vorm willen geven. Is er behoefte aan rusten, dansen, wandelen, iets creatiefs, aanraking/massage, samen muziek maken, zingen of…..? Er is héél veel mogelijk! Heb je een leuk idee over wat je graag een keer wilt gaan doen samen met andere vrouwen, laat het me weten en dan kijken we samen hoe we dit kunnen realiseren.

Intentie vrouwencirkel

Het is een avond om weer de oorspronkelijke verbinding met elkaar op te zoeken. Want de kracht van een groep bewuste vrouwen bij elkaar is enorm! Onze lichamen resoneren met elkaar. Daardoor ontstaat er ruimte voor landen in je lijf, ontspanning, gevoelens die gevoeld willen worden, bewegingen of klanken die gemaakt willen worden en woorden die gedeeld willen worden.
Zodoende wil ik mijn zolderkamer aanbieden als vrouwentempel. Een warme, geborgen plek waar we samen een avond gaan creëren met meditatie, ademhaling, lichaamswerk, klank, beweging en/of rituelen om te voelen en ervaren.

Een samenkomst gevuld met samen-ZIJN, zakken, rituelen, mediteren, lichaamswerk praten, voelen en delen.
Kortom je weer vrouw voelen, in balans komen en samen helen.
Alles in puurheid, gelijkwaardigheid, kwetsbaarheid en veiligheid.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.
Je bent zo welkom, vrouw!

Praktische informatie:

♥ Wanneer: vrijdag 31 januari 2020 en vrijdag 6 maart 2020 (data later in dit jaar moet ik nog plannen)
♥ Tijd: 19.30 – 22.00u (inloop vanaf 19.15u)
♥ Waar: Dorserserf 19, 6846 AE Arnhem
♥ Bijdrage: €15 per cirkel
Opgave via mail, info@manonjansen.nl
Er is ruimte voor maximaal 12 vrouwen.
In de ruimte zijn matrassen, diverse kussentjes en dekentjes aanwezig. Maar als je het fijn vindt, neem dan gerust je eigen kussen en/of kleedje mee.